Harrastamaan

SIILINJÄRVEN SEURAKUNTATALO

Haarahongantie 4

Bänditreenit

Voit varata bänditilaa, josta löytyy mm. sähkörummut, koskettimet, basso, sähkökitara ja akustisia kitaroita. Bändeillä on myös mahdollisuus halutessaan päästä esiintymään seurakunnan tapahtumiin. Kysy lisää  Airi Heiskanen.

Kokki-ilta

Illat jatkuvat syksyllä 10.9. alkavalla viikolla.

Leivotaan, loihditaan lämpimiä aterioita, valmistetaan välipaloja ja makoisia jälkiruokia.

Tiedustele lisää Anne Roivaiselta

Erä- ja kalastuskerho kerran kuussa lauantaisin

12–16-vuotiaille. Kurssilla opetellaan liikkumista ja selviytymistä luonnossa, erä-ja kalastustaitoja myös käytännössä.

Tarvittavaa metsästys- ja kalastuslainsäädäntöäkään ei unohdeta. Keväällä kurssin jälkeen on paremmat mahdollisuudet läpäistä metsästäjätutkinto.

Järj. yhdessä Siilinjärven riistanhoitoyhdistyksen kanssa. Ilmoittaudu verkossa. Tiedustele lisää Tuomo Toivaselta.

Tanssia ja liikettä!

Liikettä, iloa ja hyvinvointia ruumiille ja sielulle.
Tule sellaisena kuin olet!

Tanssitaan Gospel-lattareita ja afrikkalaista tanssia noin kerran kuukaudessa. Ilmoittaudu mukaan huoltamaan kehoa ja rukoilemaan liikkeen keinoin.

Kysy lisää Jenny Shakya.