Seuraava jumalanpalvelus

24.2.2018
2. sunnuntai ennen paastonaikaa

Jumalan sanan kylvö

Tämän sunnuntain evankeliumissa puhutaan Jumalan sanan kylvämisestä. Jeesus on kylväjä, mutta myös hänen opetuslapsensa on lähetetty uskollisesti kylvämään sanaa luottaen siihen, että Jumala antaa aikanaan kasvun.

Meidän, jotka jatkamme Jeesuksen aloittamaa kylvötyötä, on myös aina välillä tarkistettava siemenen laatu. Onko siemen itämiskelpoista vai onko jyvässä pelkät kuoret? Millainen Jumala meillä tämän historian ajan kylväjillä on, näkyy ja kuuluu siinä sanassa mitä kylvämme. Epäluulon ja vihan siemeniä ei tarvitse kylvää, niitä on aivan riittämiin. Se siemen, jota nyt olisi kylvettävä, on toivon siemen. Sitä pitäisi kylvää niin runsaasti, etteivät ohdakkeet saisi tilaa elämän viljapellossa. Jeesus rohkaisee kylväjiä. Työ ei ole turhaa.

”Hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa.” (Luuk. 8:15)

Tervetuloa messuun!

Katso tulevien jumalanpalvelusten tiedot ja kolehtikohteet.

Tiesitkö, että voit jättää rukousaiheen?

Lue lisää kirkkovuodesta ja sen aiheista:
Kirkkovuosi tänään