Seuraava jumalanpalvelus

Seuraava jumalanpalvelus

19.8.2018

Jeesus, parantajamme

Ensi sunnuntaina vietetään messua kesäteatterilla. Meitä hyväilee Luojan tuuli, katseemme pysähtyy Luojan luomakunnan kauneuteen ja korvissa suhisee luomakunnan äänet. Luomakunnan sunnuntaita vietetään jonakin touko-lokakuun sunnuntaina. Siilinjärven seurakunnassa niin tehdään tulevana pyhänä.

Jumala on luonut kauniin ja hyvän maailman itselleen ja ihmisille iloksi. Jumala asetti ihmisen varjelemaan ja viljelemään maata. Jumalan kaunis luomistyö jatkuu maailmassa myös meidän kauttamme. Kädet piirtävät, veistävät ja muotoilevat, äänet kaikuvat soittimista ja ihmiskehosta, ja ihmiskeho liikkuu, syntyy luovia ajatuksia ja toimintatapoja. Tuossa kaikessa luomistyö jatkuu, se on Luojan ihmeellinen lahja ja kyky meissä.

Tervetuloa messuun, juhlistamaan seurakunnan päiväkerhotyön juhlavuoden merkiksi valmistunutta CD-levyä sekä tietysti kirkkokahville ja pullalle.

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Katso tulevien jumalanpalvelusten tiedot.

Katso kolehtikohteet.

Tiesitkö, että voit jättää rukousaiheen?

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää