Aikuisten sururyhmät
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Sururyhmässä on tilaa särkyneisyydelle

Oletko menettänyt läheisesi äskettäin? Sinun on mahdollista osallistua sururyhmään, jossa yhdessä toisten kanssa jaat surun ja luopumisen kokemuksiasi.

Kun suru kohtaa, mieli oirehtii ja vaatii vetäytymistä ja kuuntelua. Kuoleman kohtaaminen herättää ajatuksia, kysymyksiä ja tunteita. Niihin on mahdollista antaa aikaa yhdessä toisten menetyksen kokeneiden kanssa.

Tarjoamme läheisensä menettäneille mahdollisuuden kokoontua sururyhmään keskustelemaan menetykseen liittyvistä asioista. Ryhmät alkavat kevättalvella ja syksyllä. Ryhmä kokoontuu noin viisi kertaa.

Lähetämme sururyhmästä tietoa hautausta järjestäneelle omaiselle. Mukaan voivat ilmoittautua myös muut lähiomaiset sekä ne, joiden omainen on lähikuukausina haudattu muualle kuin Siilinjärvelle.

Seuraava ryhmä

Seuraava sururyhmä alkaa syksyllä 2018. Voit kysyä sururyhmästä pastori Unto Niskaselta 044 7284 607 tai diakoniatyöntekijä Raija Hallikaiselta 044 7284 641. Voit myös ottaa yhteyttä työntekijöihin, mikäli haluat keskustella henkilökohtaisesti suruun liittyvistä asioista.

 

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää