Vuorelan Arjen Ateriat

Vuorelan Arjen Ateriat

Arjen Aterioilla tarjoillaan maittavaa kotiruokaa.

kuva: Auli Hokkanen

Arjen Ateria on keidashetki! Katettu ruokapöytä suo mahdollisuuden hengähtää, tulla kylläiseksi maittavasta ruoasta ja hyvästä seurasta. Syödään yhdessä!

Vuorelan kirkolla syödään Arjen Ateria joka kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 11-12. Ruoan valmistuksesta vastaa emäntä Hilkka Lehto,  yhdessä Vuorelan Marttojen kanssa.

Aterian tuotto ohjataan aina ajankohtaiseen hyväntekeväisyyskohteeseen.

Arjen Aterialla tehdään hyvää syömällä.

Syksyn Ateriapäivät:

6.9. Menu: Sumuisen syyskuun kasviskeitto, vastaleivottu perunarieska ja ruispalat, juusto ja kasvikset, juomat. Jälkiruoaksi omenapiirakka ja vaniljakastike, kahvi tai tee.

Syyskuun tuotto menee Kirkon Ulkomaanavulle.

4.10. Menu: Kalamureke, perunat, jogurttikastike. Vihersalaatti, leivät ja juomat. Jälkiruoaksi marjapiirakka, kahvi tai tee.

Lokakuussa Arjen Ateria tukee Nälkäpäiväkeräystä.

1.11.

13.12.

Hinnat:

Aikuinen 5€

Lapsi, yli 2-vuotias 2€

Lapsi, alle 2-vuotias ILMAISEKSI

Arjen Ateriat Siilinjärven seurakuntatalolla kuukauden viimeisenä tiistaina klo 11-12. Syksyn 2018 päivät: 27.8., 25.9., 29.11.