Perheiden ryhmät 2017

Perheiden ryhmät 2017

Onko parisuhteesi solmussa? Oletko huolissasi jaksamisestasi? Vertaisryhmistä löydät tukea. Vertaisryhmätoiminnassa vanhemmat muodostavat tukiverkoston, joka vahvistaa jaksamista arjessa.

Perhetyöntekijä kesälomalla 2.7.-7.8.2017

Lisäksi kesäisin järjestetään perheleirejä, joilla perheen vuorovaikutus ja yhteisöllisyys vahvistuvat. Näistä lisätietoja saat perhetyöntekijältä

Katso myös: Toimintaa lapsille ja perheille

Perheleiri Ruokoniemessä 18.-20.8

Tervetuloa virkistymään Ruokoniemeen koulujen alun kynnyksellä! Tarjolla mukavaa yhdessäoloa luonnonkauniissa ympäristössä Ruokoveden rannalla. Ohjelmassa seikkailurata, aarteen etsintää, onkimista, saunomista, uimista, letunpaistoa ja muuta mukavaa tekemistä koko perheellä. Ilmoittautuminen nettilomakkeella 1.6.-16.6.(avautuu 1.6.) Lisätietoja kesän leireistä.

Siiliperheet - vertaisryhmä erityislasten perheille

Siiliperheet -vanhempien vertaisryhmä

Onko lapsellasi todettu ADHD, Asperger, autismi, dysfasia, Downin syndrooma tai jokin muu erityistä tukea vaativa ominaisuus?

Vaikkei varmaa diagnoosia vielä olisikaan, huolestuttaako sinua lapsesi vointi ja perheesi jaksaminen? Meillä on lämminhenkinen joukko vanhempia, jotka jakavat kanssasi kokemuksiaan. Yhteinen kevätretki Ruokoniemeen 4.6.

Syksyn 2017 kokoontumiskerrat to klo 18-20

Kirkonkylällä:                               Vuorelan kirkolla:

- 21.9                                                    - 25.10.

- 12.10                                                    - 15.11

- 9.11

Yhteinen joulujuhla kylällä 14.12.klo 18

Perhetyö löytyy myös Facebookista: Diakoninen perhetyö

Vanhemmuuden Palikat saa jatkoa! Kokoontumiskerrat ovat 17.9.15.10,19.11 ja 17.12. su klo 16-18 seurakuntatalon päätysalissa. Lastenhoito järjestetty, ilmoitathan lastenhoitotarpeesi p.044-7284646 perhetyö. Ilta on kaikille avoin ja maksuton. Tarjolla iltapalaa. Tervetuloa!