Perheiden ryhmät 2018 kevät

Perheiden ryhmät 2018 kevät

Onko parisuhteesi solmussa? Oletko huolissasi jaksamisestasi? Vertaisryhmistä löydät tukea. Vertaisryhmätoiminnassa vanhemmat muodostavat tukiverkoston, joka vahvistaa jaksamista arjessa.

Lisäksi kesäisin järjestetään perheleirejä, joilla perheen vuorovaikutus ja yhteisöllisyys vahvistuvat. Näistä lisätietoja saat diakoniselta perhetyöntekijältä

Katso myös: Toimintaa lapsille ja perheille

Siiliperheet - vertaisryhmä erityislasten perheille

Siiliperheet -vanhempien vertaisryhmä

Onko lapsellasi todettu ADHD, Asperger, autismi, dysfasia, Downin syndrooma tai jokin muu erityistä tukea vaativa ominaisuus?

Vaikkei varmaa diagnoosia vielä olisikaan, huolestuttaako sinua lapsesi vointi ja perheesi jaksaminen? Meillä on lämminhenkinen joukko vanhempia, jotka jakavat kanssasi kokemuksiaan.

Kevään 2018 kokoontumiskerrat  klo 18-20

Vuorelan kirkolla, Rissalantie  2

- 24.1             -25.4

-21.2              - 19.5 retki Tahko Farmille

-21.3

Perhetyö löytyy myös Facebookista

Diakoninen perhetyö

Parisuhteen Palikat alkaa taas! Palikkatalon aiheita käsitellään neljänä sunnuntaina  klo 16-18 seurakuntatalon päätysalissa, Haarahongantie 4. Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. Tarjolla iltapalaa. Lastenhoidon voi varata etukäteen p.044-7284646/perhetyö.

Kokoonnumme seuraavasti: 21.1, 18.2, 18.3 ja 22.4. TERVETULOA!

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää