Perheiden ryhmät 2019 kevät

Perheiden ryhmät 2019 kevät

Onko parisuhteesi solmussa? Oletko huolissasi jaksamisestasi? Vertaisryhmistä löydät tukea. Vertaisryhmätoiminnassa vanhemmat muodostavat tukiverkoston, joka vahvistaa jaksamista arjessa.

Keskusteluapua Vuorelan kirkolla perhetyön toimistolta (Rissalantie 2), ajanvaraus  044 7284 646.

Lisäksi kesäisin järjestetään perheleirejä, joilla perheen vuorovaikutus ja yhteisöllisyys vahvistuvat. Näistä lisätietoja saat diakoniselta perhetyöntekijältä

Katso myös: Toimintaa lapsille ja perheille

Siiliperheet - vertaisryhmä erityislasten perheille

Siiliperheet -vanhempien vertaisryhmä

Onko lapsellasi todettu ADHD, Asperger, autismi, dysfasia, Downin syndrooma tai jokin muu erityistä tukea vaativa ominaisuus?

Vaikkei varmaa diagnoosia vielä olisikaan, huolestuttaako sinua lapsesi vointi ja perheesi jaksaminen? Meillä on lämminhenkinen joukko vanhempia, jotka jakavat kanssasi kokemuksiaan.

Kevään 2019 kokoontumiskerrat  to klo 18-20

Vuorelan kirkolla, Rissalantie  2

- 24.1            - 4.4.

- 21.2            - 2.5.

- 14.3

Lastenhoito järjestetty, tarjolla iltapala. Ryhmä on maksuton ja kaikille avoin. Lisätietoja p. 044-7284646.

Vapaaehtoisina lastenhoitajina toimivat Pirjo Tuovinen ja Irma Lehtolainen.

Perhetyö löytyy myös Facebookista

"Diakoninen perhetyö"