Lasten ja perheiden kesä 2018

Lasten ja perheiden kesä kutsuu

Kuva: Minna Rissanen

Kuva: Tuomo Toivanen

Ulkoilua, retkiä, leikkiä, pelejä, kädentöitä, uintia, nuotiohetkiä... niistä on hyvän mielen kesä tehty.

Seurakunta järjestää tulevana kesänä monenlaisia retkiä ja leirejä lapsille ja perheille. Luvassa on merkittäviä kohtaamisia niin leiriläisten kuin Luojan kanssa.

Leirejä ja ryhmiä ohjaavat seurakunnan työntekijät ja nuoret ryhmänohjaajat. Suuri osa leireistä toteutetaan seurakunnan leirikeskuksessa Ruokoniemessä. Saat lisätietoja kunkin ryhmän vastuuhenkilöltä puhelimitse tai sähköpostitse (etunimi.sukunimi@evl.fi).

Ilmoittaudu leireille verkossa, pääosin toukokuun aikana. Kaikki ilmoittautumiset otetaan vastaan verkkolomakkeilla.

Ilmoittautuminen alkaa 2.5.

Ryhmäkohtaiset ilmoittautumislomakkeet avautuvat 2.5.2018 klo 6.00. Huom. Arvostan!-leirin ilmoittautuminen on jo avoinna, perheretken ja lasten leiripäivien ilmoittautuminen alkaa vasta kesäkuussa.

Kesäkuussa

Kesiskerhot 4.–29.6.

Kesäkerho 5–9-vuotiaille arkipäivisin Vuorelan kirkolla (ma–pe), Leppäkaarteen kerhotalolla (ma–pe) ja Siilinjärven (ma–ke). Katso hinta. Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 2.-22.5.

Perheleiri 8.10.6.

Ruokoniemessä leikki- tai alakouluikäisten perheille, myös isovanhemmille ja kummeille. Katso hinta.
Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 2.–27.5.

Telttaleiri ARVOSTAN! 11.–15.6.

Perinteinen telttaleiri  10–14-vuotiaille Pieksämäen Partaharjulla. Katso hinta.
Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 14.5. mennessä.

Taideleiri 15.–17.6.

7–12-vuotiaille Ruokoniemessä. Katso hinta.
Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 2.–22.5.

JIPPII-leiri 18.–20.6.

9–12-vuotiaille Ruokoniemessä. Katso hinta.
Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 2.–22.5.

Perheretki 30.6. Ähtäriin

Perheretki suunnataan Ähtärin eläinpuistoon ja paluumatkalla käydään Tuurissa. Lisätiedot retken sivulta. Ilmoittaudu 2.–17.6.

Huomaa myös Kahvila Huili: avoinna 29.6. saakka perjantaisin klo 9–12. Kaikenikäisten kohtaamispaikkaan voit tulla oman aikataulusi mukaan.

Heinäkuussa

Isä-poikaleiri 20.–22.7.

Miehekkään poikamaista menoa Ruokoniemessä. Katso hinta. Lisätiedot leirisivulta. Ilmoittaudu 2.5–8.6.

Elokuussa

Äiti-tytärleiri 3.–5.8.

Naisväen leiri Ruokoniemessä, jolle ovat tervetulleita äidit tyttärineen, isoäidit lapsenlapsineen ja kummit kummilapsineen. Katso hinta.
Lisätiedot leirin sivulta. Ilmoittaudu 2.–31.5.

Lasten leiripäivät 7.8. ja 8.8.

Yhden päivän leiri 5–9-vuotiaille Ruokoniemessä. Katso hinta.
Lisätiedot leiripäivien sivulta. Ilmoittaudu 4.–20.6.

Parisuhde-perheleiri 18.19.8.

Kaikille avoin perheleiri Ruokoniemessä Katso hinta.
Lisätiedot leirin sivulta. Ilmoittaudu 2.5–29.6.

Hinnat

Leirit ovat maksuttomia alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 € ja muille osallistujille 80 €. Seurakuntaan kuulumattomille Kesiskerhon hinta 3 €/pv, Lasten leiripäivä 12 € ja Arvostan!-leiri 135 €.

Perhe voi taloudellisen tilanteen vuoksi hakea maksuvapautusta tai -huojennusta osallistumismaksusta. Ilmoita maksuvapautustarpeesta jo ilmoittautuessasi.

pdf liite

Lataa maksuvapauslomake (pdf) tulostettavaksi