Taideleiri

Taideleiri 15.–17.6.

Kuva: MInna Rissanen

712-vuotiaille Ruokoniemessä

Leirin kuvataidepajassa maalataan ja askarrellaan.  Illalla saunotaan ja uidaan sekä pidetään kesäjuhlat rantanuotiolla. Välillä musisoidaan ja nautitaan metsä- ja rantaluonnosta. Uusia kavereita löytyy, kun nukutaan 2-4 hengen huoneissa.

Leirille Ruokoniemen leirikeskukseen järjestetään edestakainen bussikuljetus perjantaina klo 17 alkaen Vuorelasta ja klo 17.15 Siilinjärveltä. Leiri päättyy sunnuntaina noin klo 14.

Hinta: Siilinjärven seurakuntalaisille maksuton. Muille kuin seurakunnan jäsenille hinta 44 €.

Leirivastaava: Anne Roivainen. Kuvataidetyöskentely toteutetaan yhteistyössä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa

Leiriläisiä: 30 hlö

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella 2.22.5.

Lisätiedot: Anne Roivainen.
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje, jossa on tarkemmat tiedot varusteista ja aikataulusta.