Taideleiri 1

Taideleiri 1, 14.-16.6.2019

Kuva: MInna Rissanen

Kuva: Anne Roivainen

7-14-vuotiaille. Leirin ohjelmassa hauskaa tekemistä ja uuden oppimista.
Päästetään luovuus valloilleen kuvataide- ja kansainvälisissä musapajoissa. Välillä liikutaan metsä- ja vesielämästä nauttien, pidetään kesäjuhlat rantanuotiolla ja hiljennytään Kappelihetkiin sekä siinä samalla tullaan tutuiksi uusien kavereiden kanssa.

Leirille Ruokoniemen leirikeskukseen järjestetään edestakainen bussikuljetus perjantaina  klo 13.15 alkaen Vuorelan kirkolta Siilinjärven seurakuntatalon kautta leirikeskukseen.

Leiri päättyy Ruokoniemessä sunnuntaina klo 14, josta bussikuljetus Siilinjärven kautta Vuorelaan.

Hinta: Siilinjärven seurakuntalaisille maksuton. Muille kuin seurakunnan jäsenille hinta 44 €.

Leirivastaava: Anne Roivainen. Muina ohjaajina toimii kaksi lastenohjaajaa ja joukko nuoria isosia.

Kuvataidetyöskentely toteutetaan yhteistyössä Siilinjärven Kuvataideyhdistyksen kanssa. Musapajan ohjaajana toimii Laye Mboup.

Leiriläisiä: 30 hlö

Toimintaan osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle leiripaikan, joten lapsi voi osallistua yhteen lastenleiriin, perhe yhteen perheleiriin.  Varasijalle tälle leirille voi ilmoittautua sähköpostilla leirivastaavalle.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella 2.–31.5. alkaen klo 6.

Ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuneille lähetetään viikkoa ennen leirikirje, josta löytyy tarkemmat tiedot leirin aikataulusta ja mukaan pakattavista varusteista.