Kirkko vihkipaikkana

Kirkko vihkipaikkana

Siilinjärven seurakunnan kirkoissa vihkipari polvistuu alttarilla vihkiryijyn päälle. Pyytäkää suntiotamme tutustuttamaan teidät vihkitilaan. Häneltä saa myös vinkkejä kirkkosalin koristeluun. Suntio opastaa toimitukseen osallistuvia henkilöitä esimerkiksi oikeisiin paikkoihin ja mikrofonin käyttöön.

Vihkimisen aikana saa ottaa valokuvia, mutta valokuvaus ei saa häiritä vihkitoimitusta. Siilinjärven kirkossa vihkiparia voi kuvata kirkon etuosasta ja urku- ja sivuparvelta. Vuorelan kirkossa ei ole parvia. Sovitusti yksittäinen kuvaaja voi käyttää kuvauksessa myös saarnatuolin portaita.

Tutustu Siilinjärven kirkon esittelyyn ja tule käymään paikan päällä! Seurakunnan tiloista myös Vuorelan kirkko ja Ruokoniemen leirikeskuksen kappeli ovat viihtyisiä vihkitiloja.