Jippiileiri

Jippiileiri 16.–18.6.

Kuva: Kirkon kuvapankki

Jippiileiri 9–13-vuotiaille 16.-18.6.2019.

Leireilyä rennosti: Riemua ja unohtumattomia muistoja. Ohjelmaa ja vapaa-aikaa, nuotiolla tunnelmaa, saunomista ja uintia, ulkoilua, pelejä, leikkejä ja askarteluja sekä hyvää ruokaa.

Leiri pidetään Ruokoniemen leirikeskuksessa, jonne lähdetään linja-autolla sunnuntaina Vuorelan kirkolta klo13.15 ja Siilinjärven seurakuntatalolta klo 13.30. Tiistaina Ruokoniemestä takaisin lähdetään linja-autolla klo 14.

Toimintaan osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Hinta: Siilinjärven seurakuntalaisille maksuton. Muille kuin seurakunnan jäsenille hinta 44 €.

Ohjaajat leirillä: Tuomo Toivanen, lastenohjaajia, isosia.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella 2.–31.5. alkaen klo 6.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle leiripaikan, joten lapsi voi osallistua yhteen lastenleiriin, perhe yhteen perheleiriin.  Varasijalle tälle leirille voi ilmoittautua sähköpostilla leirivastaavalle.

Ilmoittaudu tästä.

Lisätiedot, leirivastaava: Tuomo Toivainen, 044 7284 654.
Leirikirje lähetetään viimeistään viikolla 23.