Isä-lapsileiri

Isä-lapsileiri 19.–21.7.

Toiminnallista isien ja lasten yhdessäoloa Ruokoniemen leirikeskuksessa: ollaan vesillä kanooteilla, kokeillaan viuhkasuunnistusta ja tehdään puutöitä sekä etsitään omia vahvuuksia perhevalokuvissa. Liikunnallista sekä tunnelmallista menoa ja meininkiä porukalla musiikkia  leirinuotiohetkiä unohtamatta. Isille hetki omaa ohjelmaa. Leirille on yhteiskuljetus.

Leirille otetaan 35–40 isää ja kouluikäistä lasta.

Toimintaan osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €.

Ohjaajana leirillä Kari Kolehmainen, kesänuorisotyönohjaaja ja isoset. Mukana leiriä tekemässä ainakin Siilin Rasti ja Siilin Kamerat.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle leiripaikan, joten lapsi voi osallistua yhteen lastenleiriin, perhe yhteen perheleiriin. Varasijalle voi ilmoittautua verkkosivun ohjeen mukaan.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella  2.5.–1.7.

Lisätiedot: Kari Kolehmainen, 044 7284 651
Tarkemmat tiedot leiriläisille lähetetään heinäkuun alussa.

Ilmoittautumaan pääsee tästä 2.5. klo 6 alkaen.