Äiti-tytärleiri

Äiti-tytärleiri 2.– 4.8.2019

Kuva: Anne Roivainen

Naisväen leiri kutsuu äitejä, mummeja tai kummeja sekä tyttöjä elokuiseen Ruokoniemeen.

Äiti, mummi tai kummi!

Naisväen leiri kutsuu äitejä, mummeja, kummeja ja 6−14 vuotiaita tyttöjä Ruokoniemeen. Tarjolla musiikkia, liikkumista, kädentöitä, lepoa, uintia, saunomista ja nuotion loimua.

Tule siis loppukesän rantamaisemiin Ruokoniemen leirikeskukseen.

Toimimme ja toki lepäämmekin, nälän saapuessa syömme hyvin. Leirille yhteiskuljetus. Jos kuljet omalla kyydillä, kirjaatko sen ilmoittautuessasi.Toimintaan osallistuvat ovat seurakunnan tapaturmavakuutuksen piirissä.

Ohjaajina Kirsi Pyöriä-Kolehmainen, kaksi lastenohjaajaa ja isoset.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €.

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monelle leiripaikan, joten lapsi voi osallistua yhteen lastenleiriin, perhe yhteen perheleiriin. Leirille mahtuu n. 35 aikuista ja lasta. Varasijalle voi ilmoittautua leirivastaavalle, ohjeet verkkoilmoittautumislomakkeella.

Ilmoittautuminen verkkolomakkeella  2.– 31.5.

Lisätiedot leirivastaava Kirsi Pyöriä-Kolehmainen,              044 7284 652
Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje joko postitse tai sähköpostin kautta heinäkuun puolivälin paikkeilla.

Ilmoittautumaan pääset tästä 2.5. klo 6 alkaen.