Operaatio Joulun Lapsi 2018

Operaatio Joulun Lapsi 2018

Operaatio Joulun Lapsen tehtävänä on osoittaa Jumalan rakkautta konkreettisella tavalla köyhyydessä eläville lapsille ympäri maailmaa ja yhdessä paikallisten seurakuntien kanssa kertoa heille ilosanomaa Jeesuksesta Kristuksesta.

On taas aika koota joulupaketteja lapsille!

Operaatio Joulun Lapsi -keräys.

Siilinjärvellä / seurakuntamme kautta voit
- koota kotona valmiin paketin
- lahjoittaa kintaita / pipoja
- tulla vapaaehtoiseksi pakkaamaan paketteja.

Lue Siilinjärven alueen toiminnoista ja ohjeet täältä.
Lisätiedot projektista täällä: https://www.joulunlapsi.fi/

Operaatio Joulun Lapsi on kansainvälinen, maailman köyhät lapset tavoittava projekti. Samaritan’s Purse –järjestön johtama työ on tavoittanut jo yli 100 miljoona köyhää lasta vuodesta 1993 lähtien. Patmos Lähetyssäätiö on toiminut virallisena edustajana Suomessa vuodesta 1995 lähtien ja tavoittanut yli 250 000 lasta Bosniassa, Moldovassa ja Romaniassa. Patmos Lähetyssäätiö tekee avustustyötä viidellä maanosalla, mutta ei tahdo unohtaa Euroopan köyhimpiä lapsia, jotka asuvat Romanian ja Moldovan kylissä. Monet Patmos Lähetyssäätiön ympärivuotiset projektit ovat saaneet alkunsa Operaatio Joulun Lapsi -keräyksen kautta. Tänäkin vuonna toimitamme lahjat Moldovaan ja Romaniaan, missä Euroopan köyhimmät lapset asuvat.