Kahvila Huili

Kahvila Huili

Huilissa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvila jatkaa toimintaansa perjantaisin klo 9-12 välisenä aikana. Paikkana on seurakuntatalon alakerrassa oleva nuorten kerhotila.

Kahvila Huili on kohtaamispaikka, jonne voit tulla oman aikataulusi mukaan. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Tule ja tuo omat ideasi Huiliin! Tehdään kahvilan ohjelmaa yhdessä! Tervetuloa!

Kahvila Huilissa tapaat uusia ystäviä. Kuva: Kaija Mähönen

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla