Kahvila Kupponen

Kahvila Kupponen Vuorelassa

Kupposessa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvila aloittaa toimintansa tiistaina 9.1.2018 klo 9-14. Kupponen on avoinna joka tiistai Vuorelan kirkon alakerran kerhotiloissa.

Kahvila Kupponen on kohtaamispaikka, jonne voit tulla oman aikataulusi  mukaan. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa, joihin voit halutessasi osallistua. Tule ja tuo mukanasi omat ideasi! Tehdään kahvilan ohjelmaa yhdessä!

Lämpimästi tervetuloa!

Vuorelan kirkon uudistetut tilat tarjoavat kaikenikäisille mahdollisuuden yhdessäoloon. Kuva: Mirka Karhunen

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää