Vetoomus rauhan ja lähimmäisenrakkauden puolesta

Vetoomus rauhan ja lähimmäisenrakkauden puolesta

Siilinjärvellä toimivat kristilliset seurakunnat haluavat yhdessä vedota rauhan ja lähimmäisenrakkauden puolesta tässä tilanteessa, jossa turvapaikanhakijoiden ja paikkakuntalaisten välillä on ollut selkkaus ja tilanne on kärjistymässä mielenilmauksiksi.

Me vetoamme jäseniimme ja kaikkiin paikkakuntalaisiin, ettei tapahtuneen selkkauksen vuoksi syntynyttä jännitettä päästettäisi kärjistymään, vaan pyrittäisiin rauhassa selvittämään tapahtunut ja löytämään keskinäinen sopu. Meillä on tässäkin mahdollisuus ja uskomme pohjalta myös velvoite pyrkiä rauhaan kaikkien ihmisten kanssa. Jeesuksen antama ohje on syytä muistaa tässä tilanteessa:  "Kaikki, minkä tahdotte ihmisten tekevän teille, tehkää te heille.”

Seppo Laitanen