Kirkkoneuvosto jatkaa entisellä kokoonpanollaan

Kirkkoneuvosto jatkaa entisellä kokoonpanollaan

Seurakunnan kirkkovaltuusto valitsi 11.1.2017 valtuuston puheenjohtajat sekä kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja jäsenet seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Luottamustehtävissä jatkavat samat henkilöt kuin kahtena edellisvuonna.

Seurakunnan kirkkovaltuusto kokoontui valitsemaan valtuuston puheenjohtajat sekä kirkkoneuvoston varapuheenjohtajan ja jäsenet vuosiksi 2017 - 2018. Kirkkovaltuuston puheenjohtajaksi valittiin Tapio Markkanen ja varapuheenjohtajaksi Riitta Kerkola. Molemmat jatkavat tehtävässään.

Kirkkovaltuusto valitsi kirkkoneuvoston varapuheenjohtajaksi  Liisa Väätäisen. Neuvoston jäseniksi valittiin Päivi Heikkinen, Pekka Joutsenoja, Pekka Kiiski, Leena Korhonen, Jukka Markkanen, Kyllikki Puustinen ja Ritva Venäläinen. Sekä neuvoston puheenjohtaja että varsinaiset jäsenet ovat toimineet tehtävässään jo edelliset kaksi vuotta. Neuvoston jäsenille valittiin myös henkilökohtaiset varajäsenet.

Kaikki valinnat tehtiin yksimielisesti.

Seuraavan kerran luottamushenkilöitä valitaan kirkkovaltuustoon seurakuntavaaleissa 2018.

Lue lisää kirkkovaltuuston kokouksen pöytäkirjasta.

12.1.2017