Arjen Ateriat alkavat myös Kirkonmäellä

Tee hyvää syömällä Arjen Ateria

Siilinjärven Kirkonmäellä käynnistyvät kuukausittaiset Arjen Ateriat 24.1. Ne kutsuvat kaikenikäisiä ruokailemaan yhdessä Siilinjärven seurakuntalolla.

Ruokailuhetki on myös kohtaamisen ja tutustumisen paikka. Jokaisella aterialla on mukana seurakunnan työntekijä. Kevään ateriat ovat kuukausittain tiistaina 24.1., 21.2., 21.3., 25.4. ja 23.5. klo 11–12 seurakuntatalon Isossa salissa. Ateria on maksullinen: 5 euroa aikuiselta ja 2 euroa yli kaksivuotiaalta lapselta.

Arjen Aterian valmistuksesta vastaavat seurakunnan emännät yhdessä Siilinjärven Marttojen ja muiden vapaaehtoisten kanssa. Ruoka on hyvää kotiruokaa kohtuulliseen hintaan. Aterioiden sponsoreina toimii paikallisia yrityksiä, kuten Laitilanmäen luomutila, Siilinjärven Mylly ja K-Supermarket Herkkupata.

Vuorelan kirkolla järjestetään Arjen Aterioita kuukauden ensimmäisenä torstaina (2.2., 2.3., 6.4., 4.5.) niin ikään klo 11–12.

Arjen Aterioiden kevään tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykselle.