Hiljaisuuden retriitti
Tekstikoko: -2 -1 0 +1 +2 +3

Marianpäivän retriitti Ruokoniemessä 16.–18.3.

Olet tervetullut Marian päivän retriittiin ”Herran äidin kanssa tahdon laulaa” maaliskuussa 2018.

Herran äidin kanssa tahdon laulaa

Järjestämme leirikeskuksessamme Ruokoniemessä hiljaisuuden retriitin 16.–18.3.2018  Retriittiä ohjaavat pappimme Matti Hoffrén ja diakoniatyöntekijämme Raija Hallikainen. Hinta siilinjärveläisille 44 €/hlö, muille 80 €/hlö.

Retriitissä voit hetkeksi vetäytyä kiireisestä elämänrytmistä, kuormittavista vaatimuksista ja hiljentää askellustasi. Ottaa tauon itseäsi varten ja kysyä, mitä minulle kuuluu.

Retriitti toteutuu viikonlopun mittaisena ohjattuna hiljaisuutena. Osallistujat eivät keskustele keskenään, mutta halutessaan he voivat varata keskusteluajan retriitin ohjaajalta hiljaisuuden esiin nostamien asioiden käsittelyyn.

Retriitin päiväohjelmaan kuuluvat rukoushetket, ohjaajan lyhyt pohdiskelupuheenvuoro retriitin teemasta ja ehtoollisenvietto. Aikaa jää runsaasti myös omaan luonnossa liikkumiseen, lukemiseen tai vaikka nukkumiseen. Rannassa lämpiää sauna.

Yhteiset ateriat valmiista pöydästä hiljaisen musiikin soidessa ovat nekin monelle harvinaista herkkua. Jokainen saa käyttöönsä oman huoneen ja osallistuminen yhteisiin hetkiin on luonnollisesti vapaaehtoista.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 28.2.2018 Matti Hoffrénille:
044 7284 603. Ylipääsemättömän esteen sattuessa peruutukset viimeistään viikkoa ennen retriitin alkua.

Hiljaisuuden retriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat vetäytyä lepäämään ja kuuntelemaan omaa sisintäsi.

Retriitissä sitoudutaan yhdessä hiljaisuuteen. Väljä päiväohjelma vapauttaa elämää sen luonnolliseen rytmiin. Tulijalla on retriitissä myös hiljentymistä tukevaa lukemista saatavilla.

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää