Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme kausityöntekijöitä touko-lokakuuksi 2018 seurakuntamme hautausmaiden ja muiden puistoalueiden hoitoon.

Palkkaamme seurakuntamme hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon touko-lokakuuksi 2018 yhteensä viisi kausityöntekijää. Työ alkaa aikaisintaan 1.5. ja päättyy 31.10.2018.

Työntekijöiden tehtävänä on hoitaa puistoalueita, hautausmaita ja hoitosopimushautoja.

Hakijoilta toivomme soveltuvaa puutarha-alan koulutusta tai ammattitutkintoa tai työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Tehtävän palkkaus määräytyy KirVESTES:n vaativuusryhmän 302 mukaisesti, peruspalkka 1.746,79 e/kk.  Aiemman työkokemuksen perusteella voidaan lisäksi maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta.

Hae viimeistään 28.2. klo 15

Hae tehtävään oheisella verkkolomakkeella 28.2.2018 klo 15 mennessä.

Haastateltavat kutsutaan maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja antavat

• kiinteistötyönjohtaja Jarkko Kuosmanen:
    044 7284 632, **@**
  • puutarhuri Maija-Liisa Räihä:
    044 7284 626, **@**

Täytä hakemus huolellisesti. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Haen hautausmaiden kausityöntekijän tehtävään ajalle 1.5.-31.10.2018.
Henkilötiedot
Sukunimi *
Etunimet *
Syntymäaika *
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Puhelinnumero *
Sähköpostiosoite *
Tarkista, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteen oikein, sillä haastattelukutsuista ja valinnasta tiedotetaan sähköpostitse.
Osaaminen
Koulutus
Peruskoulutus, tutkinnot ja niiden suoritusaika, kurssit
Työkokemus
Työnantaja, työtehtävä, työsuhteen kesto
Ajokortti

Kerro jotain itsestäsi, osaamisesta sekä erityisistä syistä valita juuri sinut.
Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää