Puutarhuriksi Kaija Pirttikoski

Puutarhuriksi Kaija Pirttikoski

Seurakunnan puutarhurina huhti-lokakuussa toimii Kaija Pirttikoski. Touko-joulukuussa kiinteistyönjohtajan tehtäviä hoitaa Jarkko Kuosmanen.

Kirkkoneuvosto valitsi määräaikaiseksi puutarhuriksi ajalle 1.4.-31.10.2017 Outi Haaviston ja varalle Kaija Pirttikosken.  Haavisto ei kuitenkaan ottanut tehtävää vastaan, joten puutarhurina aloittaa Kaija Pirttikoski. Vakinainen puutarhuri Maija-Liisa Räihä on siirtynyt toisiin tehtäviin.

Lisäksi kirkkoneuvosto myönsi kiinteistötyönjohtaja Jaakko Kataiselle palkatonta virkavapautta ajalle 1.5.-31.12.2017. Tuoksi ajaksi suntio Jarkko Kuosmanen määrättiin kiinteistötyönjohtajan viransijaiseksi. Tarvittaessa seurakunta palkkaa suntion tehtäviin viransijaisen.

Huhti- ja toukokuussa seurakunnassa aloittaa työnsä kaksi uutta suntiota, jotka kirkkoneuvosto valitsi edellisessä kokouksessaan.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 22.3.2017.

23.3.2017, uutista  on muokattu 30.3.2017, koska valittu henkilö ei ottanut tehtävää vastaan.