Puutarhuriksi Kaija Pirttikoski

Puutarhuriksi Kaija Pirttikoski

Seurakunnan puutarhurina huhti-lokakuussa toimii Kaija Pirttikoski. Touko-joulukuussa kiinteistyönjohtajan tehtäviä hoitaa Jarkko Kuosmanen.

Kirkkoneuvosto valitsi määräaikaiseksi puutarhuriksi ajalle 1.4.-31.10.2017 Outi Haaviston ja varalle Kaija Pirttikosken.  Haavisto ei kuitenkaan ottanut tehtävää vastaan, joten puutarhurina aloittaa Kaija Pirttikoski. Vakinainen puutarhuri Maija-Liisa Räihä on siirtynyt toisiin tehtäviin.

Lisäksi kirkkoneuvosto myönsi kiinteistötyönjohtaja Jaakko Kataiselle palkatonta virkavapautta ajalle 1.5.-31.12.2017. Tuoksi ajaksi suntio Jarkko Kuosmanen määrättiin kiinteistötyönjohtajan viransijaiseksi. Tarvittaessa seurakunta palkkaa suntion tehtäviin viransijaisen.

Huhti- ja toukokuussa seurakunnassa aloittaa työnsä kaksi uutta suntiota, jotka kirkkoneuvosto valitsi edellisessä kokouksessaan.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 22.3.2017.

23.3.2017, uutista  on muokattu 30.3.2017, koska valittu henkilö ei ottanut tehtävää vastaan.

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla

Haemme touko-lokakuuksi kausityöntekijöitä hautausmaiden ja puistoalueiden hoitoon. Hae viimeistään 28.2. Lue lisää