Päiväkerhot

Ilmoita lapsesi päiväkerhoon

Syksyn 2019 päiväkerhoryhmiin ilmoittautuminen on huhtikuussa. Ilmoita lapsesi mukaan 8.-28.4.

Päiväkerhossa lapsi perheineen tutustuu toisiin seurakuntalaisiin ja kasvaa tuntemaan myös Jumalaa. Päiväohjelmaan mahtuu laulua, leikkiä, kädentöitä ja hartaushetki. Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3–6-vuotiaille.

Päiväkerhot kokoontuvat Leppäkaarteen kerhotalolla, Siilinjärven seurakuntatalolla ja Vuorelan kirkolla aamupäivisin kahden lastenohjaajan ohjaamana 1–2 kertaa viikossa 2 tunnin ajan. Kerhotoiminta on maksutonta. Päiväkerhot noudattavat pääosin koulujen toimintakausia.

Ilmoittaudu mukaan syksyn 2019 ryhmiin

Ilmoittautumiaikaa 8.-28.4.
Huom! Jos ilmoitat kerhoon useita lapsia, täytä jokaisesta oma lomake.

Pääset ilmoittautumaan tästä.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Päiväkerhojen ohjaajiin saat yhteyden kerhoaikana eli aamupäivisin kerhopaikkoihin soittamalla:

Lisätietoja saat lapsityöntoimistosta p. 044 7284 605.