Päiväkerhot

Ilmoita lapsesi syksyn 2018 päiväkerhoon

Ilmoittautuminen syksyn 2018 päiväkerhoihin on käynnissä. Päiväkerhot kokoontuvat aamu- ja/tai iltapäivisin 1–2 kertaa viikossa Siilinjärven seurakuntatalolla, Leppäkaarteen kerhotalolla ja Vuorelan kirkolla.

Päiväkerhossa lapsi perheineen tutustuu toisiin seurakuntalaisiin ja kasvaa tuntemaan myös Jumalaa. Päiväohjelmaan mahtuu laulua, leikkiä, kädentöitä ja hartaushetki. Päiväkerho on kirkon varhaiskasvatusta 3–6-vuotiaille.

Päiväkerhot kokoontuvat aamu- ja/tai iltapäivisin kahden lastenohjaajan ohjaamana 1–2 kertaa viikossa 2 tunnin ajan. Kerhotoiminta on maksutonta. Päiväkerhot noudattavat pääosin koulujen toimintakausia.

Päiväkerhojen ohjaajiin saat yhteyden kerhoaikana eli aamupäivisin kerhopaikkoihin soittamalla:

Päiväkerhot vuonna 2018–2019

• Siilinjärven seurakuntatalolla (Haarahongantie 4)

• Leppäkaarteen kerhohuoneella (Honkarannantie 8)

• Vuorelan kirkolla (Rissalantie 2)

Lisätietoja saat lapsityön toimistosta p. 044 7284 605.

Ilmoittaudu mukaan

Täytä oheinen ilmoittautumislomake. Huom! Jos ilmoitat kerhoon useita lapsia, täytä jokaisesta oma lomake.

Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SLL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Osallistujan tiedot
Lapsen nimi
Syntymäaika
pp.kk.vvvv
Huoltajan tiedot
Huoltajan nimi
Täytä ensisijaisen huoltajan tiedoin.
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
Sähköpostiosoite
Kerhopaikat
Ensisijainen paikkatoive

Toiveita päiväkerhoon liittyen
Aikatoive

Kerhokertojen määrä

Kirjoita kentän nimi
Kerhopaikan valinnassa huomioitavat seikat, kuten sisarukset, kuljetus, kaverit.
Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää