EU-ruokajakelu siilinjärveläisille

EU-ruokajakelu siilinjärveläisille

Siilinjärven seurakunta jakaa EU-ruoka-apua siilinjärveläisille Siilinjärven seurakuntatalolla tiistaina 19.9. klo 15 alkaen ja Vuorelan kirkolla torstaina 21.9. klo 16.30 alkaen.

Ruokaa jaetaan kahtena päivänä:

Siilinjärven keskustan ja pohjoisen alueen asukkaille ti 19.9. Siilinjärven seurakuntatalolla ison salin aulassa klo 15 alkaen (kulku talon keskiosasta) menekin mukaan enintään klo 17 asti.

Eteläisen Siilinjärven asukkaille Vuorelan kirkolla to 21.9. klo 16.30 alkaen menekin mukaan enintään klo 18 asti.

Pienet 1-2 henkilön taloudet voivat saada yhden ruokakassin ja sitä isommat taloudet perhekoon mukaan 2-3 kassia. Yhteensä kasseja jaetaan noin 220. Ruokapakettiin kuuluu kuivamuonaa ja säilykkeitä, kuten maitojauhetta, pastaa, jauhoja, lihasäilykettä ja hernekeittoa. Lahjoituksia ei voi varata etukäteen.

Hae pakettisi henkilökohtaisesti

Kunkin talouden on haettava paketti henkilökohtaisesti jakelupäivänä. Lisätietoja antavat diakoniatyöntekijät.

• Siilinjärven kirkonkylän alueella: Kirsi Launonen, Siilinjärvi, p. 044 7284 643, **@**
  • Vuorelan alueella: Auli Hokkanen, Vuorela p. 044 7284 642, **@**

Suomessa ruoka-avun hallinnosta ja toteutuksesta vastaa Maaseutuvirasto. Ruoka-apua rahoittaa Euroopan unionin Vähävaraisimmille suunnatun eurooppalaisen avun rahasto.

EU-ruokapakettiin kuuluu kuivamuonaa ja säilykkeitä. Kuva: Auli Hokkanen