Kirkonmäki kuhisi palmusunnuntaina iloa

Kirkonmäki kuhisi palmusunnuntaina iloa

Palmusunnuntain Kirkonmäki kuhisee -tapahtuma kokosi perhemessuun ja seurakuntatalolle paljon pääsiäisen odottajia.

Palmusunnuntain perhemessun saarnassa pastori Sanna Marin kehotti tuhlaamaan rakkautta. Sen merkiksi seurakuntalaisten ylle satoi sydämiä. Siilinjärven kirkossa hiljaisen viikon aloitti yhdessä 240 henkilöä.

Kirkonmäki kuhisee -tapahtuma oli osa Siilinjärven Yhteisvastuu-tapahtumia. Ruustinnan kuppilasta, ravintola Vellikellosta, Pullapuodista ja arpajaisista kertyi tuottoa Yhteisvastuukeräykseen peräti 1 400 euroa. Huhtikuun loppuun saakka kerättävällä keräyksellä torjutaan ihmiskauppaa niin Lähi-idässä kuin Suomessa.

Kurkista päivän tunnelmaan kuvien kautta

Sivun lopusta löytyvät myös Mikaelin ja Martin tietovisan oikeat vastaukset. Visassa arvottiin kymmenen Martti Luther -aiheista tuotepalkintoa. Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

pdf liite

Martin ja Mikaelin tietovisan oikeat vastaukset.