Tilaa sukututkimus

Tilaa sukututkimus

Seurakuntien kirkonkirjoissa on ainutlaatuista tietoa menneiden sukupolvien vaiheista. Tämä tieto on rajoitetusti myös sukututkijoiden käytössä. Siilinjärven seurakunnan tiedot ovat alle 100 vuotta vanhoja, joten niitä saa vain tilaamalla.

Voit tilata Siilinjärven seurakunnan jäsenestä tietoja sukututkimukseen kirkkoherranvirastosta puhelimitse, postitse tai verkkolomakkeella.

Todistuksen maksut 1.6.2015 alkaen

Selvityksen hintaan vaikuttaa siihen käytetty aika: sukuselvityksen perushinta on 30 €, kun laatimiseen kuluu enintään 30 min. Jos työtä aiheutuu enemmän, veloitetaan lisäksi 15 € jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

Tieteelliseen tutkimukseen annettava sukututkimus maksaa 30 €, kun laatimiseen kuluu enintään 30 min. Jos työtä aiheutuu enemmän, veloitetaan lisäksi 12 € jokaiselta alkavalta 30 minuutilta.

Maksullisen todistuksen lähettämisestä peritään toimitusmaksua 5,50 € (sis. laskutus ja postitus) sekä mahdollinen postiennakkomaksu. Ulkomaille lähettämisestä peritään lisäksi posti- ja pankkipalvelumaksut. Jos lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin todistus, veloitetaan toimitusmaksun lisäksi 5,50 € (lasku ja todistus eri osoitteeseen = 11 €).

Maksukehotuksesta veloitetaan 5 €, faksin lähettäminen on maksutonta.

Lisätietoja saat kirkkoherranvirastosta.

Tilaa sukututkimustietoja verkkolomakkeella

Voit tilata sukututkimukseen tietoja oheisella verkkolomakkeella. Täytä tilauslomake huolellisesti, niin nopetat tilauksesi käsittelyä. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Halutessasi saat lisätietoja kirkkoherranvirastosta: puh. 017 288 4600.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Tilaan sukututkimustietoja seuraavasta henkilöstä:
Etunimet
Entiset sukunimet
Henkilötunnus tai syntymäaika
Syntymäkotikunta
Kuolinpäivä
Viimeinen kotikunta
esim. missä kylässä ja talossa asui, milloin muutti, mistä ja minne
Henkilöstä merkitään perustietoina nimet, syntymäaika ja -paikka, mahdollinen kuolinaika ja -paikka, muuttoajat, siviilisääty. Pyydän lisäksi merkitsemään seuraavat tiedot:
Lähiomaiset
Mikäli lähiomaisesta halutaan nimi-, syntymäaika- ja kuolintiedon lisäksi muita tietoja, on hänestä täytettävä eri tilauslomake.

Kirjoita kentän nimi
Muut tiedot
Nämä voidaan merkitä, mikäli tietoja löytyy.

Suku, jota tutkimukseni koskee
Tilaajan tiedot
Nimi
Puhelin päivisin
Sähköpostiosoite
Selvityksen toimitustapa

Toimitusosoite
Laskutusosoite
Täyttäkää tämä, mikäli lasku lähetetään eri osoitteeseen kuin selvitys.