Perhekerhot ja -kahvilat

Perhekerhot ja Kahvilat Huili ja Kupponen

Perhekerhossa mukana eri-ikäisiä lapsia ja aikuisia

Vauvojen varttuessa ja perheen karttuessa voit tulla mukaan Perhekerhoon, joka on pienten lasten ja vanhempien kerho. Perhekerhossa lapset ja aikuiset yhdessä tutustuvat toinen toisiinsa, elämän ihmeisiin ja suureen Jumalaan. Perhekerhossa hiljennytään yhteiseen hartaushetkeen ja virkistäydytään myös kahvipöydän ääressä. Perhekerhot kokoontuvat Siilinjärven seurakuntatalolla, Vuorelan kirkolla ja Leppäkaarteen kerhotalolla.
Ilmoittaudu mukaan perhekerhoon 17.7. alkaen.
Kerhot käynnistyvät viikolla 34.

Kahvila Huili Siilinjärven seurakuntatalolla

Huilissa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvila toimii perjantaisin klo 9-12 välisenä aikana. Paikkana on seurakuntatalon alakerrassa oleva nuorten kerhotila. Kesäkauden jälkeen toiminta alkaa pe 18.8. Ei ilmoittautumisia.

Kahvila Huili on kohtaamispaikka, jonne voit tulla oman aikataulusi  mukaan. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Kahvila Kupponen Vuorelan kirkolla

Kupposessa saat tavata kaikenikäisiä lapsia ja aikuisia sekä ikäihmisiä. Kahvila toimii tiistaisin klo 9-14 välisenä aikana. Kesäkauden jälkeen toiminta alkaa ti 15.8. Paikkana on Vuorelan kirkon alakerran kerhotilat. Ei ilmoittautumisia.

Kahvila Kupponen on kohtaamispaikka, jonne voit tulla oman aikataulusi  mukaan. Kahvilassa sinulla on mahdollisuus kohdata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin.

Työntekijäjoukkomme on valmistellut hartauden ja erilaista ohjelmaa joihin voit halutessasi osallistua. Tule  ja tuo omat ideasi ja tehdään kahvilan ohjelmaa myös yhdessä! Tervetuloa!

Perhekerhoissa pelataan ja leikitään.

Kuva: Sini Sorjonen

Kahvila Huilissa ja Kupposessa saat uusia ystäviä.
Kuva: Kaija Mähönen