Puistokerhot ja Avoimet päiväkerhot

Puistokerhot ja Avoimet päiväkerhot

Lapsia puistokerhossa.

Kuva: Arja Hartikainen

Seurakunnan lastenohjaajat tulevat tutuiksi myös päivähoidon ja kotihoidon lapsille ja aikuisille.

Puistokerhot ovat lapsen ja aikuisen yhteinen kiva juttu. Puistoissa leikitään,lauletaan ja iloitaan yhdessä leppoisasti aamupäivällä ulkoillen.

Avoin päiväkerho on lapsen ja aikuisen/ hoitajan yhteinen kerho, jossa touhutaan kaikki yhdessä. Kerhossa leikitään, lauletaan,askarrellaan ja hiljennytään kirkkovuoden aiheiden ympärillä.

Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii.

Avoimet kerhot kokoontuvat klo 9-10.30

Leppäkaarteen kerhotalolla, Honkarannantie 8                         Maanantaisin 29.10. / 12.11. / 26.11.

Vuorelan kirkolla kahvila Kupposen kanssa yhdessä                      Tiistaisin  30.10. / 13.11. /  27.11.

Perhepäivähoidon lapset ja hoitajat sekä lapset kotiäiteineen ja -isineen vierailevat päivittäin ja viikoittain alueensa puistoissa. Niin myös seurakunnan lapsityöntekijät. Siilinjärvellä Pyylammin ja Toivalassa Metsäorvokin leikkipuistoissa kokoontuu puistokerhoja noin kerran kuussa tiistaisin klo 9-10

Pyylammen leikkipuiston kokoontumiset:                           6.11. / 11.12.

Metsäorvokin leikkipuiston kokoontumiset:                             13.11. / 4.12

Tervetuloa leikkipuistoilemaan kanssamme.

Jumalanpalvelus on kaikkien juttu

Olet lämpimästi tervetullut seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin ja kirkkovuoden juhliin.