Puistokerhot

Puistokerhot

Lapsia puistokerhossa.

Kuva: Arja Hartikainen

Puistokerhot ovat lapsen ja aikuisen yhteinen kiva juttu. Puistoissa leikitään,lauletaan ja iloitaan yhdessä leppoisasti aamupäivällä ulkoillen.

Mukaan voi tulla silloin kun itselle sopii.

Seurakunnan lastenohjaajat tulevat tutuiksi myös päivähoidon ja kotihoidon lapsille ja aikuisille.

Perhepäivähoidon lapset ja hoitajat sekä lapset kotiäiteineen ja -isineen vierailevat päivittäin ja viikoittain alueensa puistoissa. Niin myös seurakunnan lapsityöntekijät. Siilinjärvellä Pyylammin ja Toivalassa Metsäorvokin leikkipuistoissa kokoontuu puistokerhoja noin kerran kuussa tiistaisin.

Pyylammen leikkipuiston kokoontumiset:

Metsäorvokin leikkipuiston kokooontumiset:

Tervetuloa leikkipuistoilemaan kanssamme.

Jumalanpalvelus on kaikkien juttu

Olet lämpimästi tervetullut seurakunnan yhteisiin jumalanpalveluksiin ja kirkkovuoden juhliin.

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää