Perheleiri, ilmoittautuminen

Perheleiri Ruokoniemessä 8.–10.6.

Lähde Ruokoniemeen viettämään kesäistä viikonloppua 8.–10.6.

Perheleiri on suunnattu leikki- tai alakouluikäisten lasten perheille. Leirille voi osallistua myös isovanhempi lapsenlapsensa kanssa tai kummi kummilapsensa kanssa.

Leiri Ruokoniemen leirikeskuksessa alkaa perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina klo 14. Leirille ei ole järjestettyä kuljetusta.

Leiri on maksuton alle 15-vuotiaille Siilinjärven seurakunnan jäsenille. Muille alle 15-vuotiaille sekä 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille leiri maksaa 44 €, muille osallistujille 80 €.

Lisätietoja: Virpi Rissanen p. 044 7284 605, **@**
Leiriläiset saavat leirikirjeen viikolla 22.

Ilmoittaudu leirille

Ilmoittautumiset otetaan vastaan tämän sivun lomakkeella 2.27.5. Leiripaikkoja on rajatusti.

Täytä jokaisesta leiriläisestä oma lomake.
Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista.

Kun ilmoitat lapsen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot, B) Huoltajan tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot leirillä mukana olevan aikuisen nimi.

Kun ilmoitat aikuisen: Täytä kohdat A) Leiriläisen tiedot ja kohtaan C) Muut tiedot kaikkien leirillä huollettavien lasten nimet

Lomake on SSL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Leiri-ilmoittautuminen
A) Leiriläisen tiedot
Sukunimi *
Etunimi *
Syntymäaika *
pp.kk.vvvv
Katuosoite *
Postinumero *
Postitoimipaikka *
Aikuinen leiriläinen, ilmoitathan puhelinnumerosi.
Onko osallistuja Siilinjärven seurakuntalainen? *

Terveyteen vaikuttavat asiat
Esimerkiksi allergia ja ruokavalio
B) Huoltajan tiedot - Anna tiedot, jos leiriläinen on alaikäinen.
Suku- ja etunimi
Katuosoite
Postinumero
Postitoimipaikka
C) Muut tiedot
Leirillä mukana olevat *
Nimeä tähän se aikuinen, jonka kanssa alaikäinen on leirillä, tai se alaikäinen, jonka huoltajana aikuinen leirillä toimii.
Laskutusosoite
Leiri on maksullinen 15 vuotta täyttäneille Siilinjärven seurakunnan jäsenille sekä kaikille seurakuntaan kuulumattomille.

nimi ja postiosoite
Haen maksuvapautusta *