Kesän 2018 tapahtumat

Jo joutui armas aika!

Kesä kutsuu luontoon -  myös seurakunnan tapahtumissa. Poikkea elokuussa tiekirkkoon, pop-up-kahvilaan tai ulkoilmamessuun, johon voit tulla vaikka kirkkoveneellä. Tervetuloa kesätapahtumiimme!

Tälle sivulle on nostettu kesäajan erityiset  kesätapahtumamme. Niiden lisäksi Siilinjärven kirkossa on jumalanpalvelus joka sunnuntai.

Siilinjärven kirkko on avoinna tiekirkkona 25.6.–5.8. klo 11–16. Tervetuloa taivaalliseen taukopaikkaan!

Elokuussa

Siilinjärven kirkko on avoinna tiekirkkona päivittäin 5.8. saakka klo 11–16. Tervetuloa taivaalliseen taukopaikkaan!

Diakoniatyön pop up -kahvilat kiertävät Siilinjärvellä ja Vuorelassa. Tervetuloa kahville virkistymään ja tapaamaan diakoniatyöntekijöitä.

Ma 6.8. klo 10-12 Siilinjärven Apteekki
Ti 7.8. klo 10-12 Vuorelan S-market
Ke 8.8. klo 13-15 Siilinjärven kirjasto
To 9.8. klo 13-15 Siilinlahden uimaranta
Pe 10.8. klo 10-12 Pöljän museon ranta

Korpiseurat pe 17.8. klo 19 Nilsiän Pajustenmäki, Pajujärventie 790. seurapaikalle opastettu 1,5 km metsäpolkumatka.

Kirkkoveneellä kirkkoon! Kirkkovenesoutu su 19.8. klo 7 Jännevirran venerannasta Siilinlahdelle messuun Mäntyrannan kesäteatteriin. Ilmoittautuminen soutamaan viimeistään 3.8. kirkkoherranvirastoon p. 017 288 4600 tai verkossa. Järj. yhteistyössä Siilinjärven kunnan kanssa.

Ulkoilmamessu Mäntyrannan kesäteatterissa su 19.8. klo 10
(samana päivänä ei messua kirkossa). Kirkkokahvit ja päiväkerholevyn julkistus. Järj. yhteistyössä Siilinjärven kunnan kanssa.

Jumalan kämmenellä -juhlalevyn julkistaminen su 19.8. Mäntyrannan kesäteatterilla vietettävän messun jälkeen. Lauletaan yhdessä levyn lauluja.

Kirkkoherra Olli Kortelaisen virkaanasettaminen su 26.8. klo 10 Siilinjärven kirkko. Toimittaa piispa Jari Jolkkonen.

Lue lisää tapahtumakalenterista.

Jo joutui armas aika ja suvi suloinen!

Kuva: Pixabay

Diakoniatyöntekijän virka

Siilinjärven seurakunnassa on avoinna diakoniatyöntekijän virka. Hakuaika päättyy 31.8. klo 12. Lue lisää