Kirkkoveneellä luontokirkkoon 19.8.

Kirkkoveneellä luontokirkkoon 19.8.

Elokuussa soudetaan kirkkoveneellä sunnuntaiaamun jumalanpalvelukseen 19.8. Soutu lähtee Jännevirran venelaiturista ja suuntaa Siilinlahdelle Mäntyrannan ulkoilmamessuun. Soudun järjestävät Siilinjärven seurakunta ja kunta.

Kirkkovene lähtee Jännevirran laiturista klo 7.00. Laiturin osoite on Rantatie 17 (Rantatietä Joensuun tieltä noin 170 metriä),  laituri näkyy Rantatielle. Soudettava matka on 17 km ja aikaa siihen kuluu arviolta kaksi ja puoli tuntia. Soudun päätteeksi on mahdollisuus osallistua ulkoilmamessuun Mäntyrannan kesäteatterilla klo 10–11.15 ja messun jälkeen päiväkerholaulujen laulajaisiin.

Näin varustaudut soutuun

Varaa mukaasi sään mukainen vaatetus, reppu tai kassi tavaroillesi, pieni pyyhe, käsineet, päähine sekä tarvittaessa aurinkolasit ja -voidetta. Pakkaa evääksi energiaa antavaa naposteltavaa, juomapullo ja juotavaa. Jos haluat soudun päätteeksi uida Siilinlahden uimarannassa, varaa mukaan  pyyhe ja uima-asu.

Lue lisää kesän tapahtumistamme.

Ilmoittaudu mukaan

Soutuun on ilmoittauduttava viimeistään 3.8.
puhelimitse 017 288 4600 (kirkkoherranvirasto)
tai tämän sivun lomakkeella.

Ilmoittaudu soutajaksi oheisella lomakkeella. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Ilmoittautuminen soutamaan