Afrikkalainen tanssi 1.9.

Tule kokeilemaan afrikkalaista tanssia senegalilaisittain live säestyksellä

Ohjaaja Laye Doumbia

Siilinjärven seurakuntatalolla pe 1.9. klo 19-20.

Afroa ohjaajaa Laye Doumbia Senegalista mukanaan live rumpalit Ally Zakoo Tansaniasta ja Dupain Cissokho Senegalista.

Afrikkalaista tanssia tanssiessa pääset Afrikan auringon alle. Rytmikäs musiikki, iloinen meininki ja yhteisöllinen afrikkalainen kultuuri saavat kehosi liikkumaan ja hymyn kasvoille.

Hinta 10€, maksu käteisellä, mielellään tasaraha. Osallistumismaksut tukevat Senegalin luterilaisen kirkon päiväkerhotyötä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot **@** / 044 728 4647

Afrikkalainen tanssi on osa Kirkonmäki kuhisee ELOA -tapahtumaa. Ennen afrikkalaista tanssia klo 18.15 makupalat afrikkalaisesta tanssista ja klo 18.30 terveiset seurakuntamme nimikkokohteesta Senegalin luterilaiselta kirkolta. Kyseisenä iltana kirkonmäellä myös musiikkia, ruokaa ja muuta ohjelmaa.

Tsekkaa tapahtuma Facebookista ja jaa tietoa muillekin.

pdf liite

Syksyn 2017 tanssiliikunnat