Apuohjaaja- eli apparikurssi 12-14-vuotiaille

Apuohjaaja- eli apparikurssi 12-14-vuotiaille

Haluaisitko ohjata itseäsi nuorempia kerholaisia tai olla tekemässä tapahtumia ja Donkkis-iltoja yhdessä työntekijöiden ja muiden ikäistesi kanssa?

Tykkäisitkö ohjata leikkejä ja kisoja vai oletko omillasi askartelussa ja käsillä tekemisessä tai juttujen kirjoittamisessa, videokuvaajana tai kokkaamisessa?

Nämä olivat vain esimerkkejä siitä, mitä apuohjaaja eli appari voi tehdä.

Kun kiinnostuit, tule kerhotyöstä kiinnostuneiden joukkoon. Kurssi  valmentaa sinua toimimaan apuohjaajana seurakunnan alakouluikäisten kerhoissa ja leireillä sekä tapahtumissa. Kurssista saat todistuksen.

Seuraava kurssi järjestetään marrakuussa 2017 Siilinjärven seurakuntatalon alakerran nuorisotilassa klo 17-19.

2.11.

9.11. Poikkauksellisesti klo 17-20. Kurssilaiset osallistuvat Donkkis-illan toteutukseen.

16.11.

23.11.

30.11.

Täytä lomake ja lähetä se.

Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Osallistujan tiedot
Osallistujan nimi
Sukunimi, etunimi
Syntymäaika
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Lapsen puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Huomioitavat ruoka-aineallergiat, sairaudet ja lääkitykset
Huoltajien tiedot
Huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin lapsen osoite)
Huoltajan puhelinnumero
Toisen huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin lapsen osoite)
Toisen huoltajan puhelinnro
*
Saako lapsesta otettuja valokuvia käyttää seurakunnan viestinnässä?
(esim. verkkosivu, facebook, esitteet)

*
Saako osallistujan piirustuksista tai kädentöistä otettuja kuvia käyttää seurakunnan viestinnässä

Muuta huomioitavaa