Iltamessut

Tervetuloa iltamessuun!

Kuva: Pixabay

Iltamessuja järjestetään sekä Siilinjärven että Vuorelan kirkossa kerran kuukaudessa. Tule mukaan seuraavaan messuun!

Kaikenikäisten iltamessussa lauletaan, rukoillaan ja hiljennytään. Saarnan aikana lasten omassa pyhäkoulussa kivaa yhteistä opittavaa.

Siilinjärven kirkossa vietettävien perjantaimessujen jälkeen on iltatee ja pieni iltapala.

Vuorelan kirkossa on iltamessujen jälkeen on puurobaari eli kaikille yhteinen puuroiltapala.

Perjantaimessu

Siilinjärven kirkossa pääsääntöisesti kuukauden viimeisenä perjantaina klo 18. Kevään 2019 perjantaimessuillat: 25.1., 22.2., 29.3.. 26.4. ja 24.5.

Iltamessu

Vuorelan kirkossa yhtenä sunnuntaina kuukaudessa klo 17. Kevään 2019 iltamessut: 6.1., 3.2., 3.3., 7.4. ja 5.5.

Ps. mikäli olet kiinnostunut toimimaan messuissa vapaaehtoisena eri tehtävissä (tehtäviä on laidasta laitaan) niin ota rohkeasti yhteyttä pastori Teemu Voutilaiseen (p. 044 7284609) tai keneen tahansa toiseen pappiin.

Katso myös kaikkien jumalanpalvelustemme tiedot.

Tervetuloa kirkkoon!