Seurakuntatalo, Kepparikerho 1.-4.-luokkalaisille

Seurakuntatalo, Kepparikerho 1.-4.-luokkalaisille

1.-4.-luokkalaisille ke klo 17-18.30.  alk. 5.9. alahuoneet.

Kerhon kevätkausi alkaa 9.1.2019 ja päättyy 22.5.

Kerhossa askarrellaan, liikutaan ratsastaen keppareilla ja tehdään oma keppihevonen.

Järj. yhdessä 4H:n kanssa.

Kaikkien ryhmien kauden yhteinen päätöstapahtuma 14.4. Kirkonmäki kuhisee ILOA Siilinjärven kirkossa perhemessu klo 10 alkaen.

- soppaa lounaaksi ja klo 11 alkaen monenmoista toimintaa ja tekemistä eri-ikäisille seurakuntatalolla. Oleminenkin sallittu!

- ota kaveri, kummi tai isovanhempi mukaan!

Ilmoittaudu kerhoon: siilinjarvi.4h(at)dnainternet.net  Kerhomaksu 38€/vuosi tai 4H-jäsenyys 35€/vuosi.

Yhteyshenkilö Anne Roivainen