Aika aloittaa kuoroharrastus

Aika aloittaa kuoroharrastus

Siilinjärven seurakunnan viiden kuoron kausi alkaa elo-syyskuussa. Monimuotoinen musiikki tarvitsee tekijänsä, ja aiemmin kuoroissa laulaneiden riveihin otetaan mukaan uusia laulajia.

Seurakunnan lapsikuoro kokoaa laulusta innostuneet esi- ja alakouluikäiset. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin 6.9. alkaen klo 17 Vuorelan kirkolla.

Nuorten kuoro on kuoro yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin 6.9. alkaen klo 16.30 seurakuntatalon isossa salissa.

Aikuisille Siilinjärven seurakunnassa on kolme erityyppistä kuoroa. Kirkkokuoro Sola Gratia on neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluu hengellisiä kuoroteoksia. Sola Gratia harjoittelee keskiviikkoisin 6.9. alkaen klo 18 seurakuntatalon isossa salissa. Gospelkuoro Lähteen ominta alaa on uusi hengellinen musiikki. Kuoro harjoittelee perjantaisin 8.9. alkaen klo 17.30 seurakuntatalon päätysali. Virsikuoro on yksiääninen sekakuoro, joka laulaa virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30 Siilinjärven seurakuntatalon pienessä salissa.

Kuoroja johtavat seurakunnan kanttorit. Kuorot laulavat säännöllisesti seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja esiintymistilanteista saat kunkin kuoron verkkosivulta.

• Lähde ja Virsikuoro, **@**, 0447284616
  • Nuorten kuoro ja Sola Gratia, **@**, 0447284617
  • Lapsikuoro, **@**, 0447284615

29.8.2017

Gospelkuoro Lähde esiintymässä kirkossa.

Kuva: Tuija Hyttinen