Kuorokausi alkaa

Aika aloittaa kuoroharrastus

Siilinjärven seurakunnan viiden kuoron kausi alkaa syyskuussa. Monimuotoinen musiikki tarvitsee tekijänsä, ja aiemmin kuoroissa laulaneiden riveihin otetaan mukaan uusia laulajia.

Kiinnostaako Sinua yhdessä toisten kanssa laulaminen?

Oletko joskus miettinyt johonkin kuoroon hakeutumista mutta et ole rohjennut astua kynnyksiesi yli? Jos näin on, tule tutkimaan lisää kiinnostustasi keskiviikkona 19.9. klo 18–19.30 seurakuntatalon Isoon saliin. Silloin vietetään kansallista kirkkomusiikkipäivää ja seurakunnan kuoroilla Sola Gratialla ja Gospelkuoro Lähteellä on kaikille avoimet kuoroharjoitukset.

Tule kuuntelemaan harjoituksia. Halutessasi voit itsekin osallistua niihin ja kysellä kuorojen toiminnasta.  Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

***

Seurakunnan lapsikuoro kokoaa laulusta innostuneet esi- ja alakouluikäiset. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 17 Vuorelan kirkolla.

Nuorten kuoro on kuoro yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 16.30 seurakuntatalon Isossa salissa.

Aikuisille Siilinjärven seurakunnassa on kolme erityyppistä kuoroa. Kirkkokuoro Sola Gratia on neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluu hengellisiä kuoroteoksia. Sola Gratia harjoittelee keskiviikkoisin 5.9. alkaen klo 18 seurakuntatalon Isossa salissa. Gospelkuoro Lähteen ominta alaa on uusi hengellinen musiikki. Kuoro harjoittelee perjantaisin 7.9. alkaen klo 17.30 seurakuntatalon Päätysalissa. Virsikuoro on yksiääninen sekakuoro, joka laulaa virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30 Siilinjärven seurakuntatalon Pienessä salissa.

Kuoroja johtavat seurakunnan kanttorit. Kuorot laulavat säännöllisesti seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja esiintymistilanteista saat kunkin kuoron verkkosivulta.

• Lähde ja Virsikuoro, **@**, 044 7284 616
  • Nuorten kuoro ja Sola Gratia, **@**, 044 7284 617
  • Lapsikuoro, **@**, 044 7284 615

31.8.2018

Sola Gratia -kuoro harjoittelemassa pääsisäisajan passiota. Kuoroa johtaa Vesa Kajava.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Gospelkuoro Lähde esiintymässä kirkossa.

Kuva: Tuija Hyttinen