Kuorokausi käynnistyy

Aika aloittaa kuoroharrastus

Siilinjärven seurakunnan viiden kuoron vuosi alkaa tammikuun toisella ja kolmannella viikolla. Monimuotoinen musiikki tarvitsee tekijänsä, ja aiemmin kuoroissa laulaneiden riveihin otetaan mukaan uusia laulajia.

Haluatko laulaa yhdessä toisten kanssa?

Seurakuntamme kuorot jatkuvat joulutauon jälkeen tammikuussa viikosta 2 lukien.

Lapsikuoro kokoaa laulusta innostuneet esi- ja alakouluikäiset. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin alkaen klo 17 Vuorelan kirkolla 9.1. alkaen.

Nuorten kuoro on kuoro yläkoululaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 16.30 seurakuntatalon Isossa salissa 16.1. alkaen (huom. aika).

Aikuisille Siilinjärven seurakunnassa on kolme erityyppistä kuoroa. Kirkkokuoro Sola Gratia on neliääninen sekakuoro, jonka ohjelmistoon kuuluu hengellisiä kuoroteoksia. Sola Gratia harjoittelee keskiviikkoisin klo 18 seurakuntatalon Isossa salissa 16.1. alkaen.. Gospelkuoro Lähteen ominta alaa on uusi hengellinen musiikki. Kuoro harjoittelee perjantaisin klo 17.30 seurakuntatalon Pienessä salissa 11.1. alkaen. Virsikuoro on yksiääninen sekakuoro, joka laulaa virsiä ja muita hengellisiä lauluja. Kuoro harjoittelee keskiviikkoisin klo 14.30 Siilinjärven seurakuntatalon Pienessä salissa 9.1. alkaen.

Kuoroja johtavat seurakunnan kanttorit. Kuorot laulavat säännöllisesti seurakunnan tilaisuuksissa. Lisätietoja esiintymistilanteista saat kunkin kuoron verkkosivulta.

• Lähde ja Virsikuoro, **@**, 044 7284 616
  • Nuorten kuoro ja Sola Gratia, **@**, 044 7284 617
  • Lapsikuoro, **@**, 044 7284 615

4.1.2019, päivämäärät lisätty 7.1.2019, korjaus kellonaikaan 9.1.2019

Sola Gratia -kuoro harjoittelemassa pääsisäisajan passiota. Kuoroa johtaa Vesa Kajava.

Kuva: Sini-Marja Kuusipalo

Gospelkuoro Lähde esiintymässä kirkossa.

Kuva: Tuija Hyttinen