Pienryhmärippikoulu

Pienryhmärippikoulu

Rippikouluikäisille järjestetään pienryhmärippikoulu (ryhmä 11). Pienryhmään ovat tervetulleita kaikki, joille pienemmässä ryhmässä oleminen sopii suurta ryhmää paremmin.

Pienemmässä ryhmässä opiskeltaessa yksilölliset tarpeet tulevat hyvin huomioiduksi ja rippikoulusta saadaan yhdessä räätälöityä mahdollisimman mukava kokonaisuus.

Rippikouluryhmä kokoontuu iltaisin ja viikonloppuisin.

Vuoden 2018 ohjelma:

Joulukuu
Su 3.12. klo 9-13. Käymme adventti Jumalanpalveluksessa, syömme lounaan ja pidämme muuta opetusta. Siilinjärven seurakuntatalo

Tammikuu
Ma 8.1. klo 17.30-18.30 ryhmän omailta. Siilinjärven seurakuntatalo.

Pe-su 19.-21.1. Ensimmäinen leiri. Tarkempi leiriaikataulu ja varusteluettelo annetaan leirikirjeessä. Ruokoniemen leirikeskus.

Helmikuu
La 3.2. Diakonian- ja lähetystyönpäivä klo.15-18 Siilinjärven seurakuntatalo.

Huhtikuu
La 14.4. klo 10-14 opetuspäivä. Siilinjärven seurakuntatalo.

Pe-su 27.-29.4. Toinen leiri. Tarkempi leiriaikataulu ja varusteluettelo annetaan leirikirjeessä. Ruokoniemen leirikeskus.

Toukokuu
Su 6.5. klo 13. Konfirmaatio. Vuorelan kirkko.

Kotikäynnit
Olemme useana vuotena tarjonneet mahdollisuutta kotikäynteihin ennen ensimmäistä pienryhmän leiriviikonloppua. Tämä on koettu hyväksi niin meidän työntekijöiden, kuin rippikoululaisten ja heidän huoltajiensa osalta.

Tänä vuonna voisimme tehdä kotikäyntejä ensisijaisesti 2.-5.1. välisenä aikana yhteisesti sovittuna kellonaikana. Kotikäyntien lomassa täytämme mm. osallistujakortit leiriä varten ja tutustumme muutoinkin, jotta rippikoulu olisi mahdollisimman mukava kokemus.

Mikäli, ette missään nimessä halua, että tulemme kotiin, niin voimme tavata myös seurakuntatalolla.