Ilmoittautuminen, seurakuntatalo, nuorisotila, pehmomiekkailu 4.-6.-luokkalaisille pojille

Pehmomiekkailua 4.-6.-luokkalaisille pojille Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotilassa tiistaisin alkaen 11.9.2018 klo 17-18. Ei tarvitse tuoda omia miekkoja.

Ryhmää ei ole syyslomalla, ja syyskausi päättyy 27.11. Ryhmä jatkuu 8.1.2019 (ei 5.3. eikä 16.4.) ja päättyy 30.4.2019.

Lisätietoja Tuomo Toivaselta.

Kaikkien ryhmien yhteinen kauden päätöstapahtuma 14.4. Kirkonmäki kuhisee ILOA.

- Siilinjärven kirkossa perhemessu klo 10 alkaen.

- soppaa lounaaksi ja klo 11 alkaen monenmoista toimintaa ja tekemistä eri-ikäisille seurakuntatalolla. Oleminenkin sallittu!

Ilmoittaudu verkkolomakkeella alk. 3.9.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Paikkoja jäljellä 15 / 20
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Osallistujan tiedot
Osallistujan nimi
Sukunimi, etunimi
Syntymäaika
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Osallistujan puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Huomioitavat ruoka-aineallergiat, sairaudet ja lääkitykset
Huoltajien tiedot
Huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin osallistujan osoite)
Huoltajan puhelinnumero
*
Saako osallistujasta otettuja valokuvia käyttää seurakunnan viestinnässä?
(esim. verkkosivu, facebook, esitteet)

*
Saako osallistujan piirustuksista tai kädentöistä otettuja kuvia käyttää seurakunnan viestinnässä

Muuta huomioitavaa