Ilmoittautuminen, seurakuntatalo, nuorisotila, pehmomiekkailu 4.-6.-luokkalaisille pojille

Pehmomiekkailua 4.-6.-luokkalaisille pojille Siilinjärven seurakuntatalon nuorisotilassa tiistaisin alkaen 11.9.2018 klo 17-18. Ei tarvitse tuoda omia miekkoja.

Ryhmää ei ole syyslomalla, ja syyskausi päättyy 27.11. Ryhmä jatkuu 8.1.2019 (ei 5.3. eikä 16.4.) ja päättyy 30.4.2019.

Lisätietoja Tuomo Toivaselta.

Kaikkien ryhmien kauden päätöstapahtuma: Kirkonmäki kuhisee -VALOA 3.12 klo 18-20.

Ilmoittaudu verkkolomakkeella alk. 3.9.

Täytä ilmoittautumislomake huolellisesti. Tähdellä (*) merkittyjen kohtien täyttäminen on pakollista. Lomake on SSL-suojattu.

Seurakunta käsittelee henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (2016/679) mukaisesti. Lisätietoja saat rekisteriselosteistamme.

Paikkoja jäljellä 15 / 20
Roskaesto, jätä tyhjäksi:
Osallistujan tiedot
Osallistujan nimi
Sukunimi, etunimi
Syntymäaika
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Osallistujan puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Huomioitavat ruoka-aineallergiat, sairaudet ja lääkitykset
Huoltajien tiedot
Huoltajan nimi
(ja osoite, jos eri kuin osallistujan osoite)
Huoltajan puhelinnumero
*
Saako osallistujasta otettuja valokuvia käyttää seurakunnan viestinnässä?
(esim. verkkosivu, facebook, esitteet)

*
Saako osallistujan piirustuksista tai kädentöistä otettuja kuvia käyttää seurakunnan viestinnässä

Muuta huomioitavaa