Nuorten aikuisten leffa-illat jatkuvat

Nuorten aikuisten leffa-illat jatkuvat

Syyskuussa Vuorelan kirkolla alkaneet Nuorten aikuisten leffa-illat jatkuvat 24.10., jolloin katsotaan draama-komedia Nuotin vierestä. Illat on suunnattu 18-30-vuotiaille.

Vuorelan kirkon alakerta muuttuu leffasaliksi kolmesti syksyn aikana, kun Vuorelan kirkolla pyörähtävät alkavat Nuorten aikuisten leffa-illat. Illoissa katsotaan elokuva ja jutellaan sen aiheesta. Luvassa rentoa yhdessä oloa aikuiseen makuun.

Toisessa illassa tiistaina 24.10. klo 18 elokuvana katsotaan kotimainen draama-komedia Nuotin vierestä (2015, ohj. Lauri Nurkse), joka kertoo hauskanpidosta, heittäytymisestä, häpeästä ja sen hyväksymisestä ja siitä, että elämässä kaikki ei aina mene suunnitelmien mukaan. Kurkkaa lisää trailerista.

Syksyn kolmas leffa-ilta järjestetään 21.11. Syksyn elokuvavalinnoissa keskitytään 2000-luvun Suomi-leffoihin.

Illat on suunnattu 18-30-vuotiaille. Illat leffaherkkuineen tarjoaa Siilinjärven seurakunta.

Kuva: Pixabay