Nuorten aikuisten leffa-illat jatkuvat

Nuorten aikuisten leffa-illat jatkuvat

Seuraava ja vuoden viimeinen Nuorten aikuisten leffa-ilta Vuorelan kirkolla 21.11., jolloin katsotaan jännitysdraama Oppipoika. Illat on suunnattu 18-30-vuotiaille.

Vuorelan kirkon alakerta muuttuu leffasaliksi kolmesti syksyn aikana, kun Vuorelan kirkolla pyörähtävät alkavat Nuorten aikuisten leffa-illat. Illoissa katsotaan elokuva ja jutellaan sen aiheesta. Luvassa rentoa yhdessä oloa aikuiseen makuun.

Kolmannessa illassa tiistaina 21.11. klo 18 elokuvana katsotaan kotimainen jännitysdraama Oppipoika (2013, ohj. Ulrika Bengts), hypnoottinen kertomus kahdesta pojasta, joista toiselle majakkasaari on vankila, toiselle vapaus. Kurkkaa lisää trailerista.

Nuorten aikuisten leffa-ilta tiistaina 21.11. klo 18 alkaen Vuorelan kirkolla alakerran tiloissa. Illan leffana Oscar-ehdokkaana ollut Oppipoika (2013). Katsomme leffan  ja pureudumme rennosti jutellen illan leffan teemaan. Tarjolla pientä naposteltavaa. Ilta on suunnattu 18-30-vuotiaille.

Syksyn elokuvavalinnoissa keskitytään 2000-luvun Suomi-leffoihin.

Illat on suunnattu 18-30-vuotiaille. Illat leffaherkkuineen tarjoaa Siilinjärven seurakunta.

Kuva: Pixabay