Ekumeeninen viikonloppu 7.-8.10.

Kristittyjen keskinäisen yhteyden ekumeeninen viikonloppu Siilinjärvellä 7.-8.10.

Vierailija Raija Hämynen.

Verkot vesille –tapahtuma lauantaina 7.10. Siilinjärven kristillisten seurakuntien kanssa rukouksen, lähetysnäyn ja yhteyden merkeissä.
Aloitamme Siilinjärven ev.lut. seurakuntatalolla klo 13, jolloin Kylväjän lähettikuraattori / lähetystyöntekijä, Raija Hämysen esitys avaa näkyä ja rohkaisee keskinäiseen yhteyteen. Kahvilla valmistuvat pienet tuliaiset eri kirkkoihin. Kahvien jälkeen rukoilemme eri seurakuntien tekemän lähetystyön puolesta.
Olemme ensin ortodoksisen alttarin äärellä srk-talolla, käymme ev.lut kirkossa ja jatkamme rukouskävelyä Vapaaseurakuntaan ja Helluntaiseurakuntaan, johon päätämme yhteisen iltapäivän klo 16.

Sunnuntaina 8.10. vietetään messua klo 10 Siilinjärven kirkossa rukoillen seurakuntien yhteyden puolesta. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus, jolloin Raija Hämynen kertoo mm. työstään Senegalissa ja yhteistyöstä eri järjestöjen kanssa sekä muslimien / maahanmuutajien kohtaamisesta.