Lauletaan yhdessä!

Lauletaan yhdessä tammi-helmikuussa

Vuorelan kirkon suositut yhteislauluillat jatkuvat keväällä 2019. Yhteislauluilloissa lauletaan omaksi iloksi ja yhteiseksi hyväksi - niin että kirkon katto kohoaa ja sydän riemuitsee. Sellainenkin, joka on epävarma omasta äänestään, pääsee osalliseksi musiikin lahjasta.

Yhteislauluiltojen sarjan aloittaa Loppiaisen virret, uudet lisävihkon virret, sekä virret yleisön toivomuksesta. Ensimmäisen lauluillan laulattajana kanttori Airi, joka myös taustoittaa uusia virsiä.

Toisena lauluiltana laulamme rukouslauluja. Laulattajana diakoniatyöntekijä Auli.

Tammikuun viimeisenä torstaina, kolmantena lauluiltana kirkkosalissa kaikuu myös lasten laulu. Silloin lautetaan lastenvirsiä ja muskarilauluja. Laulattajina kanttori-Marjaana, sekä lastenohjaajat Pirjo ja Virpi.

Neljännessä illassa, helmikuun ensimmäisenä torstaina kitaransa kanssa laulattaa kirkkoherramme Olli. Silloin lauletaan Elvis-lauluja. Illassa voi antaa tukensa Yhteisvastuulle.

Viimeisessä, viidennessä lauluillassa, helmikuun ja lauluiltojen sarjan päätteeksi lauletaan rennosti nuorisotyönohjaajien Kirsi ja Saulin säestyksellä Nuoren Seurakunnan veisukirjan lauluja.

Yhteislaulut alkavat klo 18.

Lauletaan yhdessä!

10.1. Loppiaisen virsiä, virsiä lisävihkosta, sekä toivevirsiä.
17.1 Rukouslauluja
31.1. Lastenvirsiä ja muskarilauluja