Ryhmä 2

Ryhmä 2, kevätripari

Tervetuloa mukaan ryhmäämme!

Tästä näet ryhmämme yhteiset tapaamiset. Ne kannattaa laittaa ylös myös kännykän kalenteriin. Jos et pääse osallistumaan johonkin tapaamiseen, ilmoitathan siitä ajoissa ohjaajillesi! Näiden tapaamisten lisäksi keväällä on myös diakoninen iltapäivä. Sen ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Jos tulee kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä

Sanna Marin tai Anne Roivainen

Merkintöjä passiin saat myös esim. seuraavista:

25.3. Palvelupäivä klo 9-13 Kirkonmäki kuhisee - ILOA! Messu ja tapahtuma: "jumalanpalvelus" ja "muu tilaisuus". Katso päivän tarkemmat tiedot aikataulun alta.

Muita tapahtumavinkkejä löydät

verkkosivuiltamme: www.siilinjarvenseurakunta.fi

Facebookista ja Instagramista: @siilinjarvenseurakunta

Aikataulu:

Su 6.5.
Klo 9-14
Opetuspäivä 2 Nuorten kerhotilassa.
Osallistuminen messuun yhdessä ryhmän kanssa klo 10. Saat riparipassiin merkinnän osallistumisesta jumalanpalvelukseen.
To 10.5.–13.5.
Leirijakso Ruokoniemessä, osallistutaan 10.5. klo 10 messuun ja sen jälkeen lähdetään Ruokoniemeen. Messusta saat riparipassiin merkinnän osallistumisestasi jumalanpalvelukseen.
Su 13.5.
Klo 13.30
Konfirmaatioharjoitus kirkossa.
Su 27.5.
Klo 10
Konfirmaatio Siilinjärven kirkossa klo 10.
Riparilaiset paikalle klo 9.