Kolmelle koulutusstipendi

Kolmelle koulutusstipendi

Kirkkoneuvosto myönsi Aaro Venäläisen rahastosta stipendit Saara Kauppiselle, Anni Pasaselle ja Katja Roivaiselle.

Siilinjärven seurakunnan Aaro Venäläisen rahastosta myönnettiin tänä vuonna kolme stipendiä: 800 euron stipendi kirkon nuorisotyönohjaaja-sosionomiksi opiskelevalle Saara Kauppiselle sekä 400 euron stipendit lastenohjaajaksi opiskeleville Anni Pasaselle ja Katja Roivaiselle.

Rahaston tarkoituksena on jakaa kurssi- ja koulutusstipendejä siilinjärveläisille opiskelijoille opintoihin, jotka antavat pätevyyden
kirkon lapsi- ja nuorisotyön tehtäviin, sekä Siilinjärven seurakunnan vapaaehtoistyössä toimivien kerhonohjaajien ja pyhäkoulunopettajien koulutukseen. Vuonna 2016 myönnettiin yksi 400 euron suuruinen stipendi. Vuonna 2017 rahastosta oli varauduttu myöntämään stipendejä 4 000 euron arvosta. Stipendien hakijamäärä on pieni.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 22.11.2017.

23.11.2017

Kesätyöpaikat hautausmailla

Etsimme kesä- ja heinäkuuksi työntekijöitä seurakuntamme hautausmaille puistotöihin. Hae verkossa viimeistään 28.2. Lue lisää

Kausityöpaikat hautausmailla