Kolmelle koulutusstipendi

Kolmelle koulutusstipendi

Kirkkoneuvosto myönsi Aaro Venäläisen rahastosta stipendit Saara Kauppiselle, Anni Pasaselle ja Katja Roivaiselle.

Siilinjärven seurakunnan Aaro Venäläisen rahastosta myönnettiin tänä vuonna kolme stipendiä: 800 euron stipendi kirkon nuorisotyönohjaaja-sosionomiksi opiskelevalle Saara Kauppiselle sekä 400 euron stipendit lastenohjaajaksi opiskeleville Anni Pasaselle ja Katja Roivaiselle.

Rahaston tarkoituksena on jakaa kurssi- ja koulutusstipendejä siilinjärveläisille opiskelijoille opintoihin, jotka antavat pätevyyden
kirkon lapsi- ja nuorisotyön tehtäviin, sekä Siilinjärven seurakunnan vapaaehtoistyössä toimivien kerhonohjaajien ja pyhäkoulunopettajien koulutukseen. Vuonna 2016 myönnettiin yksi 400 euron suuruinen stipendi. Vuonna 2017 rahastosta oli varauduttu myöntämään stipendejä 4 000 euron arvosta. Stipendien hakijamäärä on pieni.

Lue lisää kirkkoneuvoston kokouspöytäkirjasta 22.11.2017.

23.11.2017

Lähetyssihteerin opintovapaan sijaisuus

Seurakunnassamme on haettavana lähetyssihteerin opintovapaan sijaisuus ajalle 1.1.-31.3.2018. Jätä hakemus 9.12. mennessä. Lue lisää