Siilinjärven seurakuntatalo

Siilinjärven seurakuntatalo

Siilinjärven seurakuntatalo sijaitsee Kirkonmäellä kirkon vieressä.

Viikoittain seurakuntatalolla kokoontuu eri-ikäisten kerhoja ja ryhmiä ja saleissa järjestetään niin seurakunnan tilaisuuksia kuin perhejuhlia. Lisäksi talolla palvelevat kirkkoherranvirasto, diakoniatoimisto ja muut toimistot.

Seurakuntatalossa on erikokoisia kokoontumistiloja ja saleja eri tarkoituksiin: muun muassa Iso sali kahvioineen, Päätysali, Pieni sali, kerhotiloja ja bändikämppä. Pohjakerroksen Lähetyskellarista löytyy lähetystyön hyväksi toimiva putiikki ja partiokololla kokoontuvat Kuilun Kulkijat.

Tilaisuuden järjestäjän on hyvä tietää, että seurakuntatalon Isossa salissa on käytössä hyvä konserttiflyygeli. Lisäksi Päätysalista ja Pienestä salista löytyvät laadukkaat pystypianot.

Seurakuntatalo on valmistunut käyttöön vuonna 1969. Sen vanhimman eli kirkon viereisen osan ovat suunnitelleet Esa Malmivaara ja Paavo Isotalo. Taloa laajennettiin 20 vuotta myöhemmin Malmivaaran ja Pekka Martikaisen piirustusten mukaisesti.

Haluatko tutustua seurakuntataloon tarkemmin?

Tervetuloa tilaisuuksiin tai ota yhteys kiinteistöhenkilökuntaamme ja sovi esittelystä.

Siilinjärven seurakuntatalon osoite on Haarahongantie 4, 71800 Siilinjärvi.

Oletko kiinnostunut vuokraamaan seurakuntatalon tiloja käyttöösi?

Näytä suurempi kartta