Avalanche 24.2.2018

Avalanche vyöryy jälleen!

Kasurilan hiihtokeskuksen lumilavalla lauantaina 24.2. klo 12 polkaistaan vauhtiin Avalanche, jo perinteeksi muodostunut yhteiskristillinen kaiken kansan ulkoilutapahtuma.  Hauskaa yhdessä tekemistä ja viihtymistä tiedossa klo 16 asti - myös ilman suksia tuleville.

Monipuolisen ohjelman ja hauskanpidon ohessa on myytävänä grillimakkaroita ja pillimehua. Makkaraa voi myös ostaa ja paistaa itse laavunuotiolla.

Pukeudutaan hauskasti!

Pukeudu hauskasti/persoonallisesti/luovasti/retrohenkisesti ja tule 1-3 hengen porukkana tapahtumaan.
Paras joukkue palkitaan 3 tunnin hissilipuilla lumilavalla klo 14!

Ohjelmassa

klo 12.00 Lumilavalla Avalanche-avaus. Mukana mm. Changemaker ja King's Kids -ryhmiä.
klo 12.30 Kisailut alkavat. Osallistu hankigolfiin tai polvipujotteluun. Palkintoja!
klo 13.50 Lumilavalla Missionuoret.
klo 14.00 Lumilavalla pukeutumiskisan voittajien palkitseminen Kasurilan 3 tunnin hissilipuilla.
klo 15.45 Lumilavalla tapahtuman päätös ja hankigolfin ja polvipujottelun palkintojen jako.

Muuta alueella tapahtuvaa:

• Royal Rangersien tarjoamaa snowdog-menoa klo 12.30 alkaen
  • hevosajelua klo 13-16
  • huima pulkkamäki
  • kasvomaalausta 1 €
  • makkaranpaistoa, makkara 1 €, pillimehu 1 €
  • lumileikkejä perheen pienimmille
  • keppihevosrata
  • Iglukappeli hiljentymistä varten

Lisäksi voit ihailla lasten tekemiä rauhanjulistuksia

Tapahtuman tuotto ohjataan Yhteisvastuukeräykseen.
Yhteisvastuun vuoden 2018 teemana on riittävän ravinnon turvaaminen köyhyydessä eläville ihmisille maailman katastrofialueilla. Suomessa keräyksellä tuetaan ihmisiä, joille arkipäivän ruokamenot ovat kohtuuttoman suuret.

Järj. Siilinjärven ev.lut. seurakunta ja King's Kids Itä-Suomi

Jaa tunnelmat somessa

#siilinjärvenseurakunta
#rauha