Ruokoniemen leirikeskus

Ruokoniemen leirikeskus

Seurakuntamme leirikeskus sijaitsee 17 km:n päässä Siilinjärven kirkonkylästä luonnonkauniin Kallaveden rannalla Väänälänrannan kylässä.

Leirikeskuksen päärakennuksessa on opetus- ja ruokailutilat ja majoitusrakennuksessa majoitustilat 40 hengelle. Lisäksi Ruokoniemessä on kappeli- ja opetustila, saunarakennus ja tilava grillikatos. Kesäisin leirikeskus on pääosin seurakunnan omassa käytössä, mutta leirikeskus ympäristöineen sopii erinomaisesti häätilaisuuksien ja muiden perhejuhlien viettoon.

Haluatko tutustua leirikeskukseen tarkemmin? Ota yhteys kiinteistöhenkilökuntaamme ja sovi esittelystä.

Leirikeskuksen osoite on Ruokoniementie 142, 71890 Siilinjärvi.

Oletko kiinnostunut vuokraamaan Ruokoniemen leirikeskusen tiloja käyttöösi?

Näytä suurempi kartta

Diakoniatyöntekijän viransijaisuus

Haemme diakoniatyöntekijän viransijaista ajalle 1.3.2018–31.7.2019. Hakuaika päättyy 31.1.2018 klo 15.00. Lue lisää