Nuoret yhteisvastuukerääjät liikkeellä maaliskuussa

Nuoret yhteisvastuukerääjät liikkeellä maaliskuussa

Siilinjärven luterilaisen seurakunnan isoskoulutettavat nuoret keräävät Yhteisvastuuta kahtena iltana maaliskuussa. Kirkonkylän alueella keräys on torstaina 15.3. klo 17-19.30. Toivala-Vuorelan alueella keräys on keskiviikkona 21.3. klo 17-19.30.

Nuoret kerääjät käyvät keräyslippaiden kanssa kotiovilla Kasurilan ja Siilinjärven keskustan  sekä Toivalan ja Vuorelan alueilla. Keräystempauksen järjestävät Siilinjärven seurakunnan diakonia- ja nuorisotyö. Yhteisvastuun virallisen kerääjän tunnistaa rinnassa olevasta nimilapusta, Yhteisvastuu-liivistä sekä keräyslupatarralla merkitystä Yhteisvastuu-keräyslippaasta.

Tänä vuonna Yhteisvastuu tarttuu riittävän ravinnon turvaamiseen köyhyydessä eläville ihmisille Suomessa ja maailman katastrofialueilla. Suomessa keräyksellä tuetaan ihmisiä, joille arkipäivän ruokamenot ovat kohtuuttoman suuret. Katastrofialueilla ravinnon puute johtuu ilmastonmuutoksen aiheuttamien luonnon ääri-ilmiöiden lisääntymisestä sekä sodista ja konflikteista, jotka pakottavat ihmiset jättämään omat asuinalueensa. Katastrofiavun vie perille Kirkon Ulkomaanapu.

Yhteisvastuun voima on vapaaehtoisissa ja lähimmäisissä, jotka haluavat auttaa.

27.2.2018

Kuva: Katja Tahja